Från skogens rester till värme

På en gård utanför Tvååker i Varberg finns vi. Bakom våra byggnader växer ett berg av flis och högar av ris. Här lagras och flisas det som ska bli till biobränsle.

Ökat behov av bioenergi

Vi är ett familjeägt företag som grundades på 80-talet. Detta var i samband med att jordbruket minskades ner. Tack vare en stor mängd ris i våran skog, ett lastbilsinköp och ett berg av flis, kopplat till ett behov av biobränsle på I16 i Halmstad, drog affärerna igång.

Med ett läge som ligger nära större skogsindustri och värmeverk har vi alla förutsättningar för att finnas till och fylla ett ökat behov av biobränsle som ett led i att samhället går mot mer fosilfritt.

Våra kunder är större skogsbolag men även mindre gårdar. Genom att man på senare tid även börjat använda flis som marktäckare och dekoration i trädgårdar har vi även kommuner, fastighetsbolag och trädgårdar som kunder.

Ny huggbil

Vi har beställningar varje vecka och för att kunna fortsätta hålla vår kvalitet med säkra leveranser har vi idag två huggbilar och andra skogsmaskiner.

Tvååker IF

Vi vill vara en del i att främja fotbollen som utövas av många och på lokal nivå. Därför sponsrar vi Tvååker IF. 

  • Behov av biobränsle
  • Nöjda kunder
  • Stolta sponsorer

Läs mer om våra tjänster